کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9323 | مشاهده و دانلود: 749458027 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/02 | اعضاء: 317861 | نظرات: 37946
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

راه‌اندازی موتور جست‌وجوی ایرانی خصوصی

راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات و زيرساخت‌هاي ديگر مانند موتور جست‌وجوي ايراني اين روز‌ها در دنياي مجازي مورد توجه قرار گرفته و متوليان اينترنت از حضور بخش خصوصي براي ايجاد اين موتور‌ها استقبال كرده‌اند؛معاون وزير ICT معتقد است موتور جست‌وجو موضوعي نيست كه دولت بخواهد به آن وارد شود.

علي حكيم‌جوادي - رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات - اظهار كرد: بحث موتور جست‌وجوي ايراني ابعاد مختلفي دارد و تلاش ما بر اين است كه در اين زمينه موتوري طراحي شود كه بتواند جايگزين موتور‌هاي جست‌وجوي متداول دنيا باشد.
معاون وزير ICT با تاكيد بر اين‌كه لازم است موتور جست‌وجويي درخور نياز‌هاي كشور طراحي و ارائه شود، ادامه داد: امروز موتور‌هاي جست‌وجوي زيادي در كشور وجود دارد و شايد ده‌ها موتور جست‌وجوي داخلي داشته باشيم كه هر يك براي خود مدل كسب‌وكاري دارند.
وي ادامه داد: معتقديم در اين زمينه دولت بايد به حمايت‌هاي كلان بپردازد، اما در نهايت موتور جست‌وجو چيزي نيست كه دولت بخواهد به آن ورود پيدا كند. به همين دليل ما بيشتر حمايت‌هاي معنوي را به عمل مي‌آوريم تا اين‌كه بخش‌هاي ديگر از جمله بخش خصوصي بتواند به راه‌اندازي اين موتور‌ها بپردازند.
حكيم‌جوادي در عين حال گفت: در حال حاضر بخش خصوصي براي راه‌اندازي موتور‌هاي جست‌وجو به كرات مراجعه مي‌كند و علاقه‌مند است كه چنين موتورهايي را ارائه كند. قطعا اين بخش مسير خود را پيدا خواهد كرد و موتور جست‌وجوهاي متعددي ارائه خواهد شد اما بايد توجه داشت كه در اين ميان موتور جست‌وجويي موفق خواهد بود كه توسط بخش خصوصي ساخته و اداره شود.
رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات ادامه داد: به هر حال اين ايده ما در زمينه‌ي موتور‌هاي جست‌وجوست و علاقه‌منديم در كنار اين جست‌وجو‌گرها امكاني فراهم باشد كه بتوان سرويس‌ها و خدمات متنوع ديگري را نيز به كاربران ارائه كرد.
وي ادامه داد: امروز اگر يك موتور جست‌وجو بيشتر از بقيه مورد توجه دنيا قرار مي‌گيرد، شايد دليل آن اين باشد كه اين موتور امكانات متعددي دارد كه ممكن است ساير موتور‌هاي جست‌وجو نداشته باشند.
معاون وزير ICT همچنين عنوان كرد: به عنوان مثال اكنون از 120 الي 130 جست‌وجوگر معروف دنيا تنها تعداد اندكي از آنها زبان فارسي را دارند و بسياري از آنها فاقد امكاناتي مانند اي‌ميل و غيره هستند. به هرحال در اختيار‌ داشتن چنين امكاناتي بي‌شك به موفقيت يك موتور جست‌وجو كمك خواهد كرد.
وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه دولت و متوليان اينترنت از اين‌كه تعداد موتور‌هاي جست‌وجوي كشور بيش‌تر شود، استقبال مي‌كند توضيح داد: برخي از موتور‌هاي جست‌وجو هم ممكن است حالت تخصصي داشته باشند. به عنوان مثال ما در حوزه‌ي مسكن چندين موتور جست‌وجو داريم، اما به هر حال شايد اين موتور‌ها آنچه مورد انتظار مردم است نباشند و به طور كامل نتواند انتظارات مردم از يك موتور جست‌وجوي بومي را پاسخ دهند.
او افزود: به همين دليل تصميم گرفته‌ايم كه از هر مجموعه‌اي كه قصد راه‌اندازي موتور جست‌وجوي جديدي دارد، حمايت كنيم تا در نهايت مردم در ميان موتور‌هاي جست‌وجوي طراحي شده به انتخاب بپردازند .
حكيم جوادي در پايان يادآور شد: اگر ما صد‌ها جست‌وجو‌گر داشته باشيم درنهايت مردم به انتخاب گزينه‌ي مناسب از ميان آنها خواهند پرداخت و موتور‌ جست‌وجو‌هايي كه توانايي‌هاي بيشتري را دارند مورد استفاده بيشتري قرار مي‌گيرند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 11115 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/06/29 تعداد مشاهده: 1708
سافت گذر
نظرات بینندگان

سام 1391/06/29 18:53
نمی‌فهمم مشکل اینها با گوگل چیه؟ آیا میتونند چیزی بهتر از گوگل درست کنند بسم اله اگر نه میشه مثل ایران خودرو و سایپا که هی دائماً آشغال دست مردم میدن و مردم هم مجبورن بخرند.